-

Fraktal predstavlja „Neke nove stvari“

FraktalFraktal, kragujevački rock bend, objavio je novu pesmu „Neke nove stvari“ kojom posle uspešne 2021. godine priželjkuje još bolju 2022.

U prvoj godini prisustva na sceni, prvim singlom „Kraj“ bili su Hit nedelje Radio Beograda 202 i kandidati za Hit godine, drugim singom „Your Fire“ Hit meseca emisije Bunt na RTS-u i kandidati za Hit godine.

Posle trećeg singla „True Love“ , bend se posvetio nastupima. Prvi, promotivni koncert održan je naravno u Kragujevcu, u Domu omladine, a potom i u Domu omladine Beograda gde su nastupili kao učesnici Beogradskog Autorskog Rok Festivala, jubilarnog 10. po redu. Od preko 50 prijavljenih bendova, Fraktal je izabran među 8 koji su imali priliku da se predstave publici finalne večeri.

Zahvaljujući odličnoj organizaciji i sjajnoj atmosferi koja nas je nosila, odlučili smo da naš najnoviji singl ’Neke Nove Stvari’ bude upravo video snimljen uživo, u sali Amerikana Doma omladine Beograda, kao uspomena na divno iskustvo koje nosimo sa festivala BARF 10.

U skorijoj budućnosti planira se još novih pesama čime će Fraktal kreirati jedan malo drugačiji muzički svet već sada znan kao „Imaginarium“ .

Najnovije vesti

Izdvajamo