fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona "Flora i fauna" - novi spot Dece Loših Muzičara

“Flora i fauna” – novi spot Dece Loših Muzičara

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

deca_losih_muzicaraBeogradski fank rok bend Deca Loših Muzičara snimio je novi spot za singl Flora i fauna koji je premijerno objavljen na njihovoj zvaničnoj facebook stranici.

Spot je režirao Marko Backović, za kameru je bio zadužen Relja Ilić, a za kostim i masku Sandra Jevtović Bugarin. Bend se posebno zahvaljuje glumcu Milošu Mijakovcu za ulogu strašila u spotu.

U subotu, 8. februara Deca Loših Muzičara održaće prvi samostalni nastup posle pet godina u Novom Sadu u Klubu The Quarter! Prvi tiraž od 50 ulaznica po promo ceni od 400 dinara u prodaji je na GIGS TIX prodajnim mestima. Pretprodajna cena ulaznica iznosi 500 dinara, a na dan koncerta biće 700.

Povodom koncerta Borislav Veličković rekao je: “Publika može da očekuje sve osim tezgaroškog pristupa, neiskrenog stava, tihe muzike, nepotrebne pirotehnike i mekog ispod pupka”. A za novosadsku publiku kažu: “Generalno, sever naše države potpuno drugačije ispoljava emocije od, npr. juga. Ranijih godina smo često bili u zabludi da to što ne vrište i ne cepaju garderobu znači da im se nije dopao naš nastup. Iskreno smo bili iznenađeni kada bi nam ti isti ljudi posle koncerta prilazili, čestitali i zasipali nas rečima hvale koje ne bih citirao ovom prilikom da ne zazvučim neskromno. Tada smo shvatili da je emocija i utisak publike svugde isti samo se to u Vojvodini drugačije pokazuje.”