Ensh snimio spot za pesmu “Gde ćemo”

ENSH
Solo artista i producent Milenko Vujošević, poznatiji kao Ensh, veliku pažnju publike u regionu privukao je prošlogodišnjim albumom “Both Of Them Milenko” na kome su podjednako zastupljene numere na srpskom i na engleskom jeziku, a sada je objavio spot za pesmu “Gde ćemo“.

Novim spotom za pesmu “Gde ćemo”, Ensh je nastavio da nadograđuje jedinstven vizuelni identitet, a stihovima i tonovima pronalazi mračniju stranu Enshovog zvuka.

Spot je snimljen u napuštenom Hotelu Plaža u Varavarinu koji je dao savršen okvir za metaforu duhovnog stanja jednog umetnika. Režiju potpisuje pesnik Danilo Lučić, a kameru fotograf Aleksa Vitorović (Vice Srbija), kojima je ovo prvi izlet u svet izrade muzičkih spotova.

Ensh već za 11. septembar najavljuje veliki koncert u beogradskom klubu Zaokret (Cetinjska 15). Publika će imati prilike da vidi Ensh u novoj uzbudljivoj postavci. Pored poznatog lajv elektro zvuka, Ensh uvodi nove elemente u svoj nastup. Pojedine pesme obogaćene su zvukom sanjive električne gitare koju će svirati novi stari član benda: Kosta Jovanović. Svirka će takođe pružiti impresivan scenski doživljaj uz još neka iznenađenja. Ulaz je besplatan.

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.