-

Ensh snimio spot za pesmu „Gde ćemo“

ENSH
Solo artista i producent Milenko Vujošević, poznatiji kao Ensh, veliku pažnju publike u regionu privukao je prošlogodišnjim albumom “Both Of Them Milenko” na kome su podjednako zastupljene numere na srpskom i na engleskom jeziku, a sada je objavio spot za pesmu „Gde ćemo„.

Novim spotom za pesmu „Gde ćemo“, Ensh je nastavio da nadograđuje jedinstven vizuelni identitet, a stihovima i tonovima pronalazi mračniju stranu Enshovog zvuka.

Spot je snimljen u napuštenom Hotelu Plaža u Varavarinu koji je dao savršen okvir za metaforu duhovnog stanja jednog umetnika. Režiju potpisuje pesnik Danilo Lučić, a kameru fotograf Aleksa Vitorović (Vice Srbija), kojima je ovo prvi izlet u svet izrade muzičkih spotova.

Ensh već za 11. septembar najavljuje veliki koncert u beogradskom klubu Zaokret (Cetinjska 15). Publika će imati prilike da vidi Ensh u novoj uzbudljivoj postavci. Pored poznatog lajv elektro zvuka, Ensh uvodi nove elemente u svoj nastup. Pojedine pesme obogaćene su zvukom sanjive električne gitare koju će svirati novi stari član benda: Kosta Jovanović. Svirka će takođe pružiti impresivan scenski doživljaj uz još neka iznenađenja. Ulaz je besplatan.

Najnovije vesti

Izdvajamo