-

Enjoy Sarma objavili novi video spot

Posle godinu i po dana pauze i pune dve godine od poslednjeg objavljenog albuma koji nosi naziv „Social Disorder“, legendarni kovinski groove/trash metal sastav Enjoy Sarma je na svom YT kanalu objavio video spot za pesmu „Dream Within A Dream“ sa poslednjeg albuma objavljenog decembra 2014. godine.

Video je snimljen u klasicnom Sarminom maniru, jednostavno, ali efektno. Kako sam frontmen benda kaže: „Rešili smo da snimimo video u prostoru u kome inače vežbamo, jer nam se učinio kao idealan za tako nešto. U međuvremenu smo „skockali“ ozbiljnu ekipu momaka koji zaista žele da se posvete ozbiljnom autorskom radu. Već smo pripremili dve nove pesme iako vežbamo tek mesec dana. Nadamo se uskoro i novom audio materijalu, ali o tome, nekom drugom prilikom.“

Enjoy Sarma postoji (sa prekidima) od 1993. godine i ima iza sebe tri studijska albuma: „Reborn Power“, legendarni „No Fake Smiles“ i „Social Disorder“. Izgleda da ćemo ipak još uživati u muzici srpske Pantere, kako ih je svojevremeno publika prozvala.

Pogledajte spot za „Dream Within A Dream“:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=XM4kYPJhyXo]

Najnovije vesti

Izdvajamo