-

Enjoy Sarma objavili dva nova spota

Kovinski thrash groove metalci Enjoy Sarma ne mare mnogo za letnje godišnje odmore, pa su tokom poslednjih mesec i po dana objavili čak dva nova video spota i vredno rade na predstojećem albumu.

Prvi spot je objavljen početkom juna za novi singl pod nazivom  “Lost Generation“, a ova pesma je ujedno i najava za bendov početak rada na novom albumu koji treba da izdaju sredinom sledeće godine.

Drugi video spot je objavljen za pesmu Intoxicated“, koja se nalazi na albumu Social Disorder koji je objavljen početkom 2015. godine.

Bend uveliko priprema materijal za novi album. Prva pesma koju su rešili da predstave je pomenuta Lost Generation. Kroz video, a i kroz same reči pesme, momci su pokušali da ispričaju priču o svojoj generaciji koja je odrastala tokom devedesetih godina prošlog veka, vreme poznato po ratu, inflacijama i drugim lošim stvarima, čega se sećaju mnogi. Nažalost, rečima benda, tu se nije sve završilo jer: „Ovaj globalni sistem polako uništava i nove naraštaje svojim talentovano – grandioznim trikovima. Sa druge strane, na neki način smo ostali dužni poslednjem albumu, koji nije, po našem viđenju, dovoljno ispromovisan, pa smo rešili, da i za pesmu Intoxicated napravimo jedan video spot. Spot je više mešavina naših ranijih nastupa koji su zabeleženi video zapisom, pa smo taj materijal sakupili i napravili video.“
Za sada, dok se novi materijal Enjoy Sarme polako krčka, pogledajte dva nova videa ovog kovinskog groove/trash metal benda.

Najnovije vesti

Izdvajamo