-

Elemental predstavio spot za pesmu „Dvojka“ i najavio svirku u Beogradu

 

Elemental SubBeerni Centar Beograd
Elemental / Foto: Sofija Nedeljković

Dve godine nakon objave pandemijskog albuma „Ilica“, zagrebački bend Elemental zatvorio je krug svojom novom poletnom pesmom „Dvojka“. Kombinacijom elemenata koji donose pozitivnu atmosferu, gitarskim uvodom i vitalnim ritmom, Elemental usred zime prkosi užasima januarske depresije i u drugi mesec 2022. ulazi apsolutno vedro i razigrano.

„Lijepo je kad je čovjek samostalan i kad stoji na svojim nogama, kad zna kamo ide i kad radi na sebi, ali je nekako slađe kad imaš nekog tko ti je oslonac i kome si ti oslonac, nekoga tko s tobom može podijeliti dane, bilo da se radi o ljubavnom, prijateljskom, poslovnom, kakvom god odnosu.“

„Sada, više nego ikada nam je kristalno jasno koliko nam treba naše društvo, koliko trebamo jedni druge i koliko nam zapravo nedostaje prisutnost druge osobe. Nadam se da će ljudi pronaći neku svoju definiciju naše Dvojke“, rekla je o singlu frontmenka benda Mirela Priselac Remi.

Kako se navodi u saopštenju, bend se novim singlom konačno vraća i na scenu, tako da će beogradska publika krajem marta moći ponovo da uživa u živom nastupu Elementala, a koncert će biti održan u okviru Kontakt konferencije.

Najnovije vesti

Izdvajamo