-

Elemental predstavili video album ‘B strane’

Popularna grupa Elemental predstavila je svoj novi video album “B strane” povodom Noći Knjige u knjižari “Hoću knjigu Megastore”. Video album je dostupan na YouTubeu i u digitalnim dućanima te streaming servisima.

Nakon dva hvaljena koncerta u Tvornici kulture krajem 2018. godine, iznimno uspješne biografije „Sve, samo ne romantika“, nakon glasne i odvažne pjesme „Nešto glasno“ koja je mjesecima osvajala slušatelje kroz radijski eter i best of kompilacije “XOXO” u izdanju Menarta, Elemental je sad pripremio nešto sasvim drugačije – video album.

Bend je odlučio skupiti sve pjesme koje su kroz godine možda nepravedno zapostavljene. Radi se o materijalu koji je sniman u prosincu 2017. godine na prostoru AKC Medike za koji je bend odabrao setlistu anti-singlova sa svojih sedam studijskih albuma.

“B strane” režirao je Ivan Zadro, scenografiju je radio Sven Grbec, a za mix i mastering zaslužan je Luka Tralić Shot. Kao i posljednji studijski album benda, video album je izašao za Elementalovu vlastitu etiketu 383 Records.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo