fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Elemental predstavili video album 'B strane'

Elemental predstavili video album ‘B strane’

Popularna grupa Elemental predstavila je svoj novi video album “B strane” povodom Noći Knjige u knjižari “Hoću knjigu Megastore”. Video album je dostupan na YouTubeu i u digitalnim dućanima te streaming servisima.

Nakon dva hvaljena koncerta u Tvornici kulture krajem 2018. godine, iznimno uspješne biografije „Sve, samo ne romantika“, nakon glasne i odvažne pjesme „Nešto glasno“ koja je mjesecima osvajala slušatelje kroz radijski eter i best of kompilacije “XOXO” u izdanju Menarta, Elemental je sad pripremio nešto sasvim drugačije – video album.

Bend je odlučio skupiti sve pjesme koje su kroz godine možda nepravedno zapostavljene. Radi se o materijalu koji je sniman u prosincu 2017. godine na prostoru AKC Medike za koji je bend odabrao setlistu anti-singlova sa svojih sedam studijskih albuma.

“B strane” režirao je Ivan Zadro, scenografiju je radio Sven Grbec, a za mix i mastering zaslužan je Luka Tralić Shot. Kao i posljednji studijski album benda, video album je izašao za Elementalovu vlastitu etiketu 383 Records.