fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Elemental objavili album "Tijelo"

Elemental objavili album “Tijelo”

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.

Elemental
Grupa Elemental objavila je sedmi studijski album “Tijelo”.

Slučajno, ali i simbolično, album koji izdaju u 18. godini benda sadržava 18 pjesama, a objavljen je u obliku dvostrukog CD-a. Iako su od prošlog albuma napravili mnogo više pjesama, ovih 18 zaslužilo je da ih se i službeno objavi. Među 18 novih pjesama dvije su već poznate – superuspješni singlovi “Goli i bosi” te “Sve je moje tuđe”.

Bend je cijeli album stavi na svoj YouTube kanal gdje ga možete preslušati, a CD je trenutno u prodaji u Splitu u Croatia Records CD Shop i Zagrebu u Aquarius Music Shop, Croatia Records, Dućan snova Prodavaonica vinila Dancing Bear i Maldoror Music Shop.

Izlazak albuma Elemental će proslaviti u Vinyl baru u ponedjeljak, 22. veljače, od 18 sati. Pozvani su svi prijatelji, suradnici i fanovi benda na zajedničko preslušavanje novog albuma. Elemental je pripremio razna iznenađenja, poklone i tortu, a novi album “Tijelo” moći će se kupiti po promotivnoj cijeni.

Samo desetak dana poslije, Elemental čeka jedan od najvažnijih trenutaka u koncertnoj karijeri – nastup u maloj dvorani Doma sportova. Na krilima novog albuma i uz potporu najvećih hitova u 18 godina karijere, bend će po prvi put samostalno nastupiti u ovoj zagrebačkoj dvorani. Koncert će se održati u subotu, 5. ožujka, a kao gosti na koncertu nastupit će Marčelo uz Napeti Quintet i Sassja. Ulaznice su u prodaji po 65 kuna.

Sve novosti oko Elementala lijepo zaokružuje zadnja vijest – prije nekoliko dana za svoj rad dobili su priznanje struke i dvije nominacije za nagradu Porin. Pjesma “Goli i bosi” nominirana je u kategoriji Pjesma godine i kao Najbolja izvedba grupe s vokalom.