-

NaslovnaVestiVesti iz regionaElektrični Orgazam objavio novi datum slavljeničkog koncerta

Električni Orgazam objavio novi datum slavljeničkog koncerta

Električni OrgazamKultni beogradski sastav, Električni Orgazam, odredio je novi datum koncerta u Kombank dvorani povodom proslave 40 godina postojanja, a odluka je pala na 29. oktobar.

„Braćo i sestre, zbog zdravstvene situacije na planeti bili smo prinuđeni da pomerimo datume cele turneje “40 godina Orgazma” pa tako i beogradski koncert. Novi datum je 29 oktobar. Jako se radujemo tom koncertu i druženju sa vama. Živeo Rock`n`Roll” – poručio je Srđan Gojković Gile.

Ulaznice kupljene za koncert koji je prvobitno trebalo da se održi 19. marta, važe i za novi datum. Ukoliko nekome ne odgovara novi termin, može da ih vrati na prodajno mesto gde su kupljene.

Budući da zbog proglašenog vanrednog stanja i u skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, Ticket Vision blagajne kao i blagajna Kombank dvorane ne rade do daljnjeg, svi koji budu želeli da vrate ulaznice moći će to da učine po otvaranju prodajnih mesta.

Informacije i vesti vezane za radno vreme mogu da se dobiju na sajtu www.tickets.rs. i slanjem e-maila na office@tickets.rs, odnosno na www.kombankdvorana.rs.

Najnovije vesti

Izdvajamo