-

NaslovnaVestiVesti iz regionaElectro-pop duo Luna mea predstavlja se singlom "Do tebe"

Electro-pop duo Luna mea predstavlja se singlom „Do tebe“

Luna mea
foto: Filip Grižinčić

Cresko-riječki glazbeni dvojac Luna mea čine Tihana Šmit i Martin Peica koji se glazbom bave dugi niz godina. Sada su svoje znanje i afinitete odlučili prezentirati javnosti.

„Spoj alternativnog rocka i klasike pronašli smo u našoj verziji electro-pop-a.“ – kaže kreativni duo, a njihov singl prvijenac ‘Do tebe’ pokazuje da su se u ovom širokom žanru (s)našli izuzetno dobro. 

Tihana dolazi iz svijeta klasike i diplomirani je glazbeni teoretičar. Svoj osnovni instrument klavir, zamjenjuje klavijaturama i glavni je vokal dvojca. Martin je autor i bubnjar u demo varijacijama bendova od kraja devedesetih do danas, a osim kao tekstopisac i bubnjar, izražava se i sviranjem gitare i sintisajzera.

„Radujemo se izlasku našeg prvog singla, a posebno nas veseli suradnja s Dallasom, diskografskom kućom koju smatramo sebi bliskom po glazbenom senzibilitetu i u kojoj smo naišli na prijateljsku atmosferu. Ovom prilikom im se zahvaljujemo na podršci!“ – poručuju Tihana i Martin.

Osim što potpisuje glazbu i tekst, Martin je odgovoran za zvuk gitare i sintisajzera te programiranje, dok je Tihanin vokal majstorski prenio emociju. Pjesma je snimljena u studiju Pehlin snimio Silvien Krošnjak, a mix i mastering su zajedno odradili Bjarte Hoff Ludvigsen i Matej Zec. Iza vizualno atraktivnog i dinamičnog videa stoji ekipa kreativaca iz Saluto-Teama.

Najnovije vesti

Izdvajamo