-

NaslovnaVestiVesti iz regionaDva nova spota Sane Garić kao najava zimske turneje

Dva nova spota Sane Garić kao najava zimske turneje

Sana Garić INmusic festival ZagrebSinglovi za pesme „Nešto u nama“ i „Cvet na vodi“ sa uspešnog debi albuma „Svet za nas“ Sane Garić dobili su ekranizaciju.

Spotovi su kroz sliku u potpunosti uspeli da dočaraju snažne, a suptilne numere „Nešto u nama“ i „Cvet na vodi“ sa albuma „Svet za nas“ (Mascom Records, 2017), koji je od strane muzičke kritike ocenjen kao jedan od najuspešnijih na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni. Rediteljska palica je pripala Dušanu Jaukoviću koji je ujedno i direktor fotografije. Za kolor korekciju bio je zadužen Marko Paunović, a za postprodukciju, digitalni kompoziting i kao asistent kamere — Vladan Djiri Vasiljević.

Posle ovogodišnjih uspešnih letnjih nastupa na festivalima kao što su bili INmusic (Zagreb), koji važi za jedan od najvećih regionalnih festivala, Festival muzičkog dokumentarnog filma DKSG, Morski ritam života (Herceg Novi) i Nišville jazz festival, Sana Garić ujedno novim spotom najavljuje zimsku koncertnu turneju.

Turneja koji će biti održana u klubovima u Sarajevu 13.12. (Jazzbina), Splitu 14.12. (Judino drvo) i Beogradu 11.01. (KC Grad). Pored Sane (klavijature, vokal) u bendu sviraju Miki Ristić (bas) iz sastava Darkwood Dub i Fedja Tom Franklin (bubanj, perkusije) iz sastava Fish in Oil.