fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona "Drugi svet" novi spot benda Dingospo Dali

“Drugi svet” novi spot benda Dingospo Dali

Alternativni bend Dingospo Dali objavio je spot za pesmu “Drugi svet“, po kojoj je nazvan njihov nedavno objavljeni debi album “Sve dok mislim da je ovo drugi svet“.

Spot mladog studenta filozofije Simona Tsubote prikazuje članove Dingospo Dali kako u studiju sviraju pesmu “Drugi svet”, kao i na raznim lokacijama u Beogradu.

“Simon je uspešno preneo atmosferu, energiju i celokupnu sliku benda najpribližnije onome što mi zaista jesmo. Iako jednostavan, jasno se vidi uložen trud i talenat mladog umetnika, i ponosni smo što smo mu mi bili motivacija za rad na ovom spotu”, kaže Sandra Grubić.

Beogradski Dingospo Dali objavio je debitantski CD album “Sve dok mislim da je ovo drugi svet” za promotersku kuću Long Play 30. novembra 2017. godine. Vođen raznim uticajima bendova uglavnom mračnijeg zvuka, Dingospo Dali je na autentičan način spojio gruv i ritmičnost sa nežnošću i melodičnošću, što se naposletku može čuti u 12 pesama albuma (sa kog su se još ranije pojavili spotovi “Sa krova”, “Ona”, “Ne pitaj se” i “Pelin”).