-

Drawbacks objavilli novu pesmu i spot posle 10 godina

DrawbacksVeterani regionalne hard core punk scene, bend Drawbacks iz Velike Plane, posle više od 10 godina neaktivnosti je izbacio novu pesmu i spot pod imenom „From The Cradle To The Grave„.

Bend se posle više od 20 godina okupio u originalnoj postavi, pojačan Mališom Stojanovićem (Potres, Tea Break) na drugoj gitari i prošle godine je odsvirao zapažen nastup u Beogradu u klubu Božidarac i početkom 2023. u kragujevačkom Domu Omladine. Spot je i sačinjen od snimaka sa ta dva nastupa i sa kadrovima iz studija gde je pesma „From The Cradle To The Grave“ snimana i producirana.

Mix pesme je uradio Ivan Hočevar, a za mastering se pobrinuo Vladimir Krkljuš. Bend Drawbacks postoji od 1995 godine i do sada ima 4 oficijalna izdanja, jednu kasetu (Rock Express Records) i 3 diska (Rock Express Records, Flying Buffalo Records).

U svojoj karijeri, bend je delio binu sa mnogim velikanima regionalne i svetske scene, tipa 100 Demons, Last Hope, Hitman, Debeli Precjednik, Smut, Riblja Čorba, Ganbangers, Eyesburn, 357, KBO!, LUR, Tibia, Discord, Thimble….itd.

Najnovije vesti

Izdvajamo