-

Dosh Lee i Ms Bing donose zajednički singl i videospot „Bezbolan prekid“


Zagrebački punk-funk-butchrowing kvartet Dosh Lee i Ms Bing predstavili su zajednički singl i videospot „Bezbolan prekid„.

Riječ je o kompoziciji koja se idealno uklapa u razdoblje postvalentinovske depresije, a kao što i naslov kaže, govori o nečemu što u stvarnosti ne postoji – bezbolnom prekidu ljubavne veze. Ukratko, pjesma počinje tamo gdje romantične komedije završavaju, a kreće stvaran život.

Kako je za svaki prekid potrebno dvoje (dvije/dvojica), „Bezbolan prekid“ je spojio MS Bing – lijepu, mladu, energičnu i vrhunsku pjevačicu odličnog zagrebačkog electro-pop benda Roppongi Red – s nestašnom butchrowing ekipom iz Dosh Leeja, što je donijelo zapanjujuće rezultate.

Redatelj spota je Dinko Čvorić – Doringo, koji kaže: „Suradnja s Ms Bing je gotovo nadnaravno iskustvo, takvu razinu profesionalnosti, predanosti, točnosti i nadljudske energije nisam nikad susreo. Rođena je da bude prva žena koja će glumiti Supermana. Dosh Lee radije ne bih komentirao. Dovoljno je reći da sam u spot stavio isključivo njihove sjenke, a dijelove na kojima su im se trebala vidjeti lica sam zamijenio jeftinom maskom starca“.

Singl “Bezbolan prekid” je snimao i miksao Antonino Šimić u Greenwood studiju, za mastering je zaslužan Tomislav Hleb, a dizajn naslovnice je djelo Gordane Periškić.

Najnovije vesti

Izdvajamo