-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Dok7 novim spotom predstavili album "Ni 5 ni 6"

Dok7 novim spotom predstavili album “Ni 5 ni 6”

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

dok7

Niški pank rokeri Dok7 objavili su spot za pesmu “Tu smo” kojim obeležavaju izlazak novog albuma “Ni 5 ni 6” koji se od naredne nedelje može naći u prodavnicama.

ni5ni6Osim CD-a koji će biti na rafovima većine prodavnica diskova u zemlji, ovaj album biće dostupan i u digitalnoj prodaji (Deezer, Itunes, Spotify, Amazon…). Ovo je drugi album za Dok7, ali „prvo zvanično izdanje“, kako sami kažu.

Dok7 je bend koji postoji od 2006. godine i posle niza personalnih promena, ustalili su se u postavi: Milutin Popović (gitara, vokal), Ivan Matejić (bas gitara, vokal), Aleksandar Jović (gitara, prateći vokal) i Bratislav Stanković (bubnjevi).

U poslednjih pet godina, izuzetno koncertno aktivni momci iz Dok-a7 imali su zapažene nastupe na najznačajnijim demo festivalima u regionu (Gitarijada – Zaječar, Demo fest – Banja Luka, BARF – Beograd, BDFL – Beograd), ali su delili binu i sa najvećim imenima domaće i regionalne scene na Beer Fest-u Beogradu, Arsenal Festu – Kragujevac, Lake Festu – Nikšić, Šabačkom letnjem festivalu, Nisomniji, Kulpin festu, ali i na festivalima u Bugarskoj i Makedoniji.

Spot u režiji Miodraga Ignjatovića pogledajte u nastavku: