-

NaslovnaVestiVesti iz regionaDobrotvorna kompilacija za pomoć deci

Dobrotvorna kompilacija za pomoć deci

Kompilacija za pomoc deci

U vreme kada je već postalo jasno da su se šrafovi na točku čovečanstva i civilizacije, ionako zarđali, već podobro odšrafili i kada su raznorazne podele preuzele primat u definisanju naroda, sve je veći broj malih ljudi spremnih da pomognu drugima nudeći i koristeći sve što imaju i što znaju.

Jedna od njih je i Tamara Fijat koja vodi svoj DJ-ing projekat Tamarama mixtape i pod čijim okriljem je nastala jedna veoma zanimljiva humanitarna kompilacija.

Svrha ove kompilacije je prikupljanje finansijskih sredstava za potrebe operacija velikog broja dece kojima od toga život zavisi. Slanjem SMS-a i zatim slanjem dokaza o uplati na e-mail adresu (screenshot ili printscreen) dobijate besplatan download link ka Kompilaciji za pomoć deci na kojoj se skupilo preko 20 izvođača različitih žanrova.

Svoj (ne)mali doprinos na ovoj kompilaciji pružili su redom: Belau, Čvrge, Doa Dap ft. Miguel Trafficante, Dreddup, FLM, Fluke T, HOD, Kida Keva Crew, Luka Rajić ft. Џименик, Moralni konflikt, neurorockstar, Nikola Radonjić, Prpl t, Rain Delay, Sputñik, Stroberiz ft. David Aksamit, The Cockblockers, The Tilt, Tijamara i švedski Tiny Fighter. Grafički identitet kompilacije delo je Andree Alurović.

Način na koji ćete ostvariti pravo da preuzmete kompilaciju može biti, kao što je gore navedeno, slanje SMS-a sa sadržajima: BUDIHUMAN (mesečna pomoć od 200 dinara), 500 (za jednokratnu pomoć od 500 dinara) ili 1 (za jednokratnu pomoć od 200 dinara), sve na broj 3030.

Na sajtu humanitarne organizacije Budi human postoje informacije i o drugim načinima uplate, na dinarski ili devizni račun, kao i Internet plaćanje i Paypal. Takođe možete izabrati kojem detetu želite uputiti finansijsku pomoć, što znači da će svaka, makar i najmanja, donacija biti nagrađena ovom interesantnom kompilacijom.

Najnovije vesti

Izdvajamo