“Divljakuša” Leta 3 (video)

Let 3 01

Kontroverzni riječki rokeri Let 3 objavili su video spot za novi singl “Divljakuša“.

Lako pamtljiv refren odmah ulazi u uho i dokazuje da su Riječani zaista bili u kreativnom zamahu kada su stvarali novi album, budući da ovaj singl već sada može stati uz rame klasicima sa njihovih prethodnih 9 albuma iz 26 godina duge glazbene karijere.

Videospot je snimljen pod pokroviteljstvom BECK’Sa u okviru retrospektivne izložbe međunarodno poznate umjetnice Vlaste Delimar, a Mrle je objasnio kako su Let 3 i Vlasta Delimar kliknuli na prvu: “Naša suradnja s legendarnom Vlastom Delimar leži u našem jednakom senzibilitetu prema umjetnosti i performansu, što nas je i dovelo do zajedničke suradnje. Vlastina izložba savršeno se uklopila u scenografiju za novi spot, a ono što je nedostajalo mi smo doveli. A to su bile ovce, i to njih čak šesnaest. Evo idealnog spoja popularne kulture i suvremene umjetnosti.”

Uz hedonističke slike koje prevladavaju u spotu, ritam sekcija jednostavno izvlači iz dubine poriv za divljačkim skakanjem na nekim budućim koncertima, dok Prlja svoju Divljakušu časti epitetima poput divlji ris, gmazulja divljeg roda, šumska divlja kupina, divlja ruža, muhara…

U subotu, 9. avgusta, posetioci Love Festa u Vrnjačkoj Banji imat će priliku da među nastupima preko 70 izvođača, vide i legendarni Let 3.