-

NaslovnaVestiVesti iz regionaDirect Drive proslavio 10. rođendan i izbacio drugi singl "Bezdan"

Direct Drive proslavio 10. rođendan i izbacio drugi singl „Bezdan“

Direct Drive

Punk/rock/metal/grunge/alternative bend Direct Drive iz banatskih rock sela u Vojvodini objavio je spot za drugi singl „Bezdan“ sa debitantskog albuma Ruka za spas.

Osnovani davne 2011. godine, Direct Drive su, od samog početka osim ljubavi prema svirci i kvalitetnim kompozicijama modernih i savremenih rock/punk/metal/grunge/alternatinih izvođača ujedno imali i motiv – promociju kvalitetnog i sirovog Rock’n’Rolla, radi sveopšte koristi muzičara i prisutnih posetilaca svirke.

Šest godina kasnije iskustvom renomirani, navežbani i reoformljeni ali ništa manje motivisani, odlučuju da krenu u autorske vode i sami krče sopstveni put na sceni, sa istim motivom. Tim povodom započinju rad na konceptualnom, autorskom, debitantskom albumu Ruka za Spas, koji će izaći na videlo tokom 2021. godine.

Prvi singl i spot koji bend izbacuje kao početak promocije debitantskog albuma je „Ništa Drugačija“. Nakon dužih odlaganja, spot za pesmu „Bezdan“ snimljen je juna ove godine, a premijera na YouTube striming servisu bila je 13. septembra.

Bend je 18. septembra proslavio svoj 10. rođendan u klubu Mitraljez u Zrenjaninu, a na rođendanskoj svirci gostovali su bratsko-drugarski bendovi Forgotten Scream, The Stop i Fatal Error.

Direct Drive čine: Nikola Nenin – vokal, solo gitara, Aleksandar Nenin – ritam gitara, Julijan Vojin – bubnjevi  i Srđan Lakičin – bas gitara.

Najnovije vesti

Izdvajamo