-

NaslovnaVestiVesti iz regionaDino Jelusić novi je član Whitesnake-a

Dino Jelusić novi je član Whitesnake-a

Hrvatski glazbenik Dino Jelusić (29) posljednjih godina izgradio je fantastičnu inozemnu karijeru, a danas je stigla nova potvrda njegove kvalitete. Naime, legendarna britanska grupa Whitesnake, čiji su članovi među najpoznatijim rokerima u povijesti, objavila je na svojim stranicama kako je Dino njihov novi član.

Grupa Whitesnake jutros je objavila kako će na proljeće 2022. godine krenuti na turneju s grupama Europe i Foreigner, a uz rasporede koncerata izrazili su zadovoljstvo jer je njihov novi član Dino Jelusić.

Apsolutno sam oduševljen što mogu pozdraviti dolazak u grupu iznimno talentiranog Dine Jelusića. Pratimo ga još otkad smo prije dvije godine zajedno svirali u Zagrebu. Jako će vam se svidjeti, izjavio je David Coverdale, frontmen grupe Whitesnake.

Podsjetimo, Jelusić je na koncertu na Šalati tada nastupio sa svojim bendom Animal Drive kao predgrupa Whitesnakeu, a poveznica je sa slavnom grupom i to što što njihov gitarist Joel Hoekstra svira s Dinom u grupi Trans Siberian Orchestra.

Nakon objave da je Dino njihov novi član uslijedili su i komentari fanova Whitesnakea, koji su oduševljeni time što Jelusić dolazi u slavni bend. “Uvjeren sam da će Dino dobro mijenjati Coverdalea”, on je jedan od najboljih rock/heavy vokala, napisao je jedan fan grupe. Informaciju o dolasku u grupu potvrdio je i sam Jelusić na svom Facebook profilu. Kako doznajemo, u bendu će svirati klavijature, ali i biti prateći vokal Coverdaleu.

“Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki Coverdale rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda”, napisao je glazbenik.

Samu objavu na stranici benda možete pogledati ovdje.

Najnovije vesti

Izdvajamo