-

NaslovnaVestiVesti iz regionaDetour singlom "Šarena" najavljuje novi album

Detour singlom „Šarena“ najavljuje novi album

Detour Elektropionir Indirekt festival BeogradGrupa Detour svojim novim singlom „Šarena“ najavljuje novi studijski album, koji bi svetlost dana trebao da ugleda sledeće godine.

Frontmen grupe Detour, Nenad Borgudan, koji je ujedno i autor pesme „Šarena“, kaže za istu da će postati pravi letnji hit, koji će uneti veseli i razdragani ritam u radijski etar.

„Šarena je pjesma koja je polako nastajala proteklih godinu dana. Krenuli smo ju snimati neposredno pred lockdown i evo sada smo je završili. Radi se o pravoj ljubavnoj pjesmi, iako bi se iz teksta možda moglo zaključiti da je kronika sadašnjice jer se spominju razrušeni gradovi i slične analogije, ali nema nikakve veze s pandemijom, a ni potresom, već je istinske ljubavne tematike“,  otkrio je autor pesme Nenad Borgudan, koji se u ovoj pesmi našao u ulozi glavnog vokala.

Prateće vokale u pesmi izvode pevačice Ivana Kindl i Antonia Šerić, koje su svoje vokalne deonice otpevale u uslovima kućne izolacije za vreme karantina izazvanog pandemijom virusa Covid – 19.

Pesma „Šarena“ će uskoro dobiti i spot, koji će režirati reditelj Dinko Šimac, a koji je sarađavio sa bendom Detour na spotovima za pesme „Slike o našim danima“ i „Skrivena„.

Najnovije vesti

Izdvajamo