-

Detour predstavlja spot za singl „Skrivena“

Foto: Mare Milin

Spot za aktualni singl „Skrivena“ koji otvara peti studijski album grupe Detour „TourDetour“ potpisuje redatelj Branko Pašić koji je do sada već surađivao s grupom na pjesmama „Srce veliko“ i „Snijeg“, sigurno Detourov najupečatljiviji i najuspješniji spot nagrađen na Danima hrvatskog filma, kao što je i frontmen Nenad Borgudan spomenuo u intervjuu za Balkanrock.

Dosta sanjiv, artistički i fluidan video izričaj, u kojem se pojavljuju Gina i Nenad u kontrastnim koloritima, udaljeni, a opet snažno povezani, dočarava nam senzibilitet jedne skrivene, posebne, prisne i nježne ljubavi.

Spot izlazi zajedno s novim albumom Detoura na kojem se nalazi deset pjesama u njihovoj već prepoznatljivoj eklektičnoj maniri, a koje autorski potpisuje Nenad Borgudan. Uz Porinom nagrađenu pjesmu godine i najbolju izvedbu grupe s vokalnom „Zaljubila sam se“ i za Porin nominiranu „Biram“, na albumu se nalaze hitovi s prvih mjesta radijskih top ljestvica kao što su „Bez tebe“ i „Vikend“ te najnoviji singl „Skrivena“, ali i pet još neobjavljenih pjesama.

Detour promoviraju novi album u subotu, 8. prosinca, u zagrebačkom Domu sportova.

Najnovije vesti

Izdvajamo