-

NaslovnaVestiVesti iz regionaDetour objavili novu pesmu

Detour objavili novu pesmu

Hrvatski bend Detour objavio je video za pesmu “Slavlje” koja govori o trenutnim nepoželjnim bliskim kontaktima i ljudima koji se na slavlju ljube i grle.

“Voleo bih da se ova pesma ne shvati kao provokacija već kao komentar trenutka u kome živimo kroz prizmu sećanja na zajedništvo i neka bolja vremena koja će se, nadam se, uskoro vratiti”, rekao je frontmen benda Detour, Nenad Borgudan.

“Pesma govori o tome kada završiš na pogrešnoj zabavi na kakvoj smo se svi ponekad našli, gde ne znaš nijednu pjesmu ali na kraju ti jedino preostaje da se pridružoš slavlju”, dodao je on.

Video je snimljen u skladu sa merama protiv pandemije.

“Uz podršku Tomislava Brđanovića, a u situaciji kada nam nije omogućeno da snimamo spot s većim brojem statista na setu, posegnuli smo za video stockovima s interneta kako bi što verodostojnije približili atmosferu i tematiku pesme. Nekoliko dana smo radili selekciju video klipova među kojima smo odabrali i malo pomrene scene dobivši time vrlo zabavan i zanimljiv spot. Novo normalno donelo nam je očigledno i neke do sada neuobičajene načine video prezentacije”, objasnio je Borgudan

Na novoj pesmu su glasovi dve nove pevačice benda Karle Krmpotić i Dore Mijat.

Najnovije vesti

Izdvajamo