-

Dejan Gvozden ima novi video spot za singl „Svedok jutra“

Dejan Gvozden
foto: Dragan Ristić

Dejan Gvozden objavio je video za retro disko pop numeru, “Svedok jutra”Prava letnja kompozicija dobila je svoju romantičnu vizuelnu pratnju, snimljenu u bajkovitim predelima Stare planine.

Odabrane lokacije spota, Garni hotel Mali Predah i prelepi pejzaži Stare planine, verno dočaravaju realnu ljubavnu priču. Pored Gvozdena, u spotu se pojavljuje i njegova supruga, modna dizajnerka Vladana Veljković.

Za režiju, snimanje i montažu bio je zadužen Dragan Ristić, za  stajling Vladana Veljković, a aranžman i pesmu  uradio je Dejan Gvozden u saradnji sa muzičarem Vladislavom Dopudjom.

“Divna atmosfera je vladala na setu, zaista smo zadovoljni i zahvalni svima koji su učestvovali i podržali našu kreativnost. Prve reakcije su odlične, drago nam je da se spot dopada publici”, izjavio je Gvozden.

Singlovi  “Svedok jutra”  i  “U tvojim očima” nagoveštavaju da će budući album Dejana Gvozdena biti višeslojna, raznovrstna i punokrvna pop pesmarica.

Gvozdenov solo album će izaći na jesen u izdanju Menarta, a njegov matični bend, Kristali, nastupa  20. avgusta na Beer Festu.

Najnovije vesti

Izdvajamo