-

Deathonation izbacio novi singl „Evil Voice“

DeathonationMladi novosadski thrash metal bend Deathonation izbacio je singl sa svog predstojećeg albuma „Dragged Into The Beyond“, a u pitanju je pesma „Evil Voice“.

Bend je koncertno bio prilično aktivan u protekle dve godine na prostoru kako Novog Sada, tako i šire, ali je i za sve to vreme vredno radio na pomenutom albumu koji će izaći krajem jula-početkom avgusta. U pitanju je samoizdanje, a album je sniman u studiju Owl.

Ovim singlom kod benda je nemoguće ne primetiti značajan napredak u radu, kao i dosta ozbiljniji pristup stvaranju. To se najbolje ogleda kroz kompleksnost i energiju ove pesme, klasičnog thrash metal produkta koji zvuči kao da je snimljen pre bar 30 godina (što je najčešće pozitivna stvar kad je ovaj žanr u pitanju), i kod kog mogu da se osete i uplivi drugih žanrova, a i neminovno muzičko sazrevanje koje uglavnom uvek dolazi sa velikim brojem nastupa i istinskom posvećenošću muzici.

Ljubitelji pomenutog klasičnog thrash metala će sigurno biti zainteresovani da čuju novo čedo Deathonationa, koje je bend objavio na svojoj oficijalnoj stranici.