-

NaslovnaVestiVesti iz regionaDeathonation izbacio novi singl "Evil Voice"

Deathonation izbacio novi singl “Evil Voice”

DeathonationMladi novosadski thrash metal bend Deathonation izbacio je singl sa svog predstojećeg albuma „Dragged Into The Beyond“, a u pitanju je pesma „Evil Voice“.

Bend je koncertno bio prilično aktivan u protekle dve godine na prostoru kako Novog Sada, tako i šire, ali je i za sve to vreme vredno radio na pomenutom albumu koji će izaći krajem jula-početkom avgusta. U pitanju je samoizdanje, a album je sniman u studiju Owl.

Ovim singlom kod benda je nemoguće ne primetiti značajan napredak u radu, kao i dosta ozbiljniji pristup stvaranju. To se najbolje ogleda kroz kompleksnost i energiju ove pesme, klasičnog thrash metal produkta koji zvuči kao da je snimljen pre bar 30 godina (što je najčešće pozitivna stvar kad je ovaj žanr u pitanju), i kod kog mogu da se osete i uplivi drugih žanrova, a i neminovno muzičko sazrevanje koje uglavnom uvek dolazi sa velikim brojem nastupa i istinskom posvećenošću muzici.

Ljubitelji pomenutog klasičnog thrash metala će sigurno biti zainteresovani da čuju novo čedo Deathonationa, koje je bend objavio na svojoj oficijalnoj stranici.