-

Davorin Bogović izbacio singl „Ja sam tu“


Dvije godine nakon albuma „Mjene“, Davorin Bogović izbacio novi singl „Ja sam tu„, iskonsku ljubavnu punk baladu.

Hrvatski Iggy Pop, prvi pjevač Prljavog kazališta i već više desetljeća vrlo uspješni samostalni autor i pjevač, Davorin Bogović odlučio se vratiti na glazbenu scenu s ljubavnom baladom u iskonskom punk stilu koja svojom iskrenošću podsjeća upravo na pjesme Iggyja Popa iz njegove zrelije faze, a koje su redom sve bile hitovi i ne samo u alternativnim krugovima.

Da bi se isto moglo dogoditi i s ovim singlom, pobrinuli su se autori pjesme: Mario Domazet i Ernest Vinković koji su napisali glazbu, Emanuel Vlačić kao autor teksta te Zvonimir Domazet koji je pjesmu aranžirao. Ovo je prva suradnja Bogovića i spomenutih autora, a sudeći po kranjem rezultatu sigurno ne i posljednja.

Davorin Bogović jednako je poznat i priznat kao prvi pjevač Prljavog kazališta, u vrijeme dok je bend njegovao punk-novovalni izričaj, da bi nakon odlaska radio kao glazbeni urednik na Radiju 101, surađivao s mnogim glazbenicima, a vrlo brzo je osnovao i bend Davorin i Bogovići s kojim i danas svira. Zadnji album „Mjene“ izdan početkom 2015. godine odlično je primljen i kod kritike i kod slušatelja.

Najnovije vesti

Izdvajamo