fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Davor Gobac gost na novoj pesmi Vibratora u rikverc (audio)

Davor Gobac gost na novoj pesmi Vibratora u rikverc (audio)

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Vibrator u rikverc
Vibrator u rikverc

Pančevački ženski bend Vibrator u rikverc je za izdavačku kuću Lampshade media objavio singl „Begbede Wonderbra“- drugi po redu sa novog albuma „Stereo jezik“,koji će u narednom periodu biti predstavljen publici kroz sukcesivno objavljivanje singlova.

Davor Gobac
Davor Gobac

U pesmi, koja je posveta jednom od najznačajnijih savremenih francuskih pisaca Frederiku Begbedeu, gostuje Davor Gobac, legendarni frontmen benda Psihomodo Pop.

„S obzirom na to da je pesma uz ženski zahtevala i muški vokal, naša najveća želja je bila da u njoj gostuje Davor Gobac, kao Begbedeov alter ego. Kada smo Gopca srele pre par godina u Sarajevu, predložile smo mu saradnju, a on je rekao: „Curke, naravno da se vidimo u studiju“. Tako je i bilo. Rezultat naše saradnje je pred vama“, kažu članice benda Vibrator u rikverc.

Pesma „Begbede Wonderbra“ je snimljena u pančevačkom studiju “Koka”, a kao gosti se pored Davora Gopca pojavljuju Ana Harp (harfa) i Ivan Aleksijević (hemond orgulje), kao i Vladana Turkulj, Valentina Radojčić i Aleksandra Novaković (vokali). Tekst i muziku za singl je napisao Bane Radovanović, koji je uz Aljošu Maleka i producent.

Vibrator u rikverc su: Snežana Popović (vokal), Tamara Mihovilović (gitara), Sofija Jovanović (bas) i Selena Simić (bubnjevi).

Prethodni singl „Doris“ je nekoliko nedelja bio na prvom mestu Diskomera Radija Studija B, a pesma se našla i na kompilaciji “Girls With Guitars” nezavisne izdavačke kuće Cleopatra Records iz Los Anđelesa na kojoj su predstavljeni bendovi iz celog sveta predvođeni ženama.