-

Dado Topić & Vlatko Stefanovski u novom singlu za Plan B

Vlatko Stefanovski Trio Nišville NišŠesti singl sa albuma Plan B Volume 1 po prvi put ujedinjuje dva umetnika sa ex YU scene – maestralnog Dadu Topića i legendarnog Vlatka Stefanovskog.

Oni su se pridružili plejadi regionalnih zvezda – Đuletu Van Gogu, Maji Sar, Dejanu Cukiću, Tamari Todevskoj, Dragom Jeliću i Mii Dimšić – u humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za Plan B fondaciju, koja pomaže obolelim muzičarima.

“Protekle dve godine su nas naučile da mogu doći i teža vremena kojima se moramo prilagoditi. Umetnicima nije svojstveno da miruju i sve dok (kao ja) imamo inspiraciju, trebamo da stvaramo. Plan B je plemenita ideja koja mi se svidela i zato sam snimio lepu baladu koju volim da pevam. Posebno mi je drago što je gitarske deonice odsvirao sjani Vlatko Stefanovski“ istakao je Dado.

‘’Kada me je moj prijatelj, producent Voja Aralica, pozvao da učestvujem u Plan B kampanji, nisam previše razmišljao već se odmah priključio istoj – naročito što pesmu izvodi Dado Topić, čiji sam dugogodišnji fan. Moj solo je samo dodatak celoj produkciji’’ skroman je Vlatko Stefanovski.

Zadovoljstvo numerom nije krio ni Zoran Konević, idejni začetnik i osnivač fondacije Plan B: ‘’Teško je rečima opisati moju ličnu satisfakciju načinom na koji je Dado otpevao ovu pesmu. Naš dragi i voljeni Dado nas decenijama oduševljava svojim talentom i glasom koji je tako prijatan, a istovremeno veoma moćan’’.

Za baladu „Samo za nju“ snimljen je i spot koji možete pogledati na našem sajtu.

Najnovije vesti

Izdvajamo