-

NaslovnaVestiVesti iz regionaČudNoReĐe objavio spot snimljen na 10. Ferragosto JAM-u

ČudNoReĐe objavio spot snimljen na 10. Ferragosto JAM-u

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.

Foto: Kruno Galjar

Nakon spota za pjesmu „YouTube Party“ kojom je najavljen drugi album „Kompakt diskutabilno“, ČudNoReĐe ima novi video. Ovoga puta za pjesmu „Ferragosto“ koja je naprosto hvalospjev Ferragosto Jam festivalu, gdje je ove godine i nastupio solo na Ištekanom stageu.

Režiju, snimanje i montažu spota potpisuje Tin Jandrašek koji je diplomirao video produkciju na MPA, a na Ferragosto je došao kao posjetitelj. Do realizacije spota došlo je vrlo jednostavno i spontano: „Nisam imao plan raditi spot za ovu pjesmu. Upoznao sam Tina slučajno tumarajući festivalom u nedjelju ujutro. Rekao mi je da je snimao moj nastup i da može od toga izmontirati spot. Pristao sam. Nakon tjedan dana, poslao mi je svoj video uradak i ja sam ga objavio“ – objašnjava frontman Čudnoređa, Ognjen Bašić.

„Kada na svom omiljenom festivalu pjevam drugima o njemu, a i njima je omiljen, mora se zakuhati sjajna atmosfera. Zato sam iznimno počašćen što su ti trenutci ovjekovječeni ovim spotom“ – poentirao je Ognjen, koji je uspio razbiti chill out atmosferu Ištekanog stejdža pretvorivši je u pravi dernek. U to se možete uvjeriti i preko spota: