-

Crvi objavili novi album „Šta si to uradio“

Alt-rock grupa Crvi objavila je drugi po redu studijski album naslovljen „Šta si to uradio?“ za izdavačku kuću „Više manje zauvjek„.

Na albumu se nalazi sedam pesama nastalih u periodu unatrag godinu dana,
koje karakterišu kompleksnije i nekonvencinalnije glazbene forme u poređenju s ranijim radovima. Materijal je sniman i miksan u saradnji s Urošem Milkićem u Down There Studiju u Beogradu tokom 2018. godine, produkciju i mastering potpisuju članovi benda i Mikić zajedno.

S novim pesmama Crvi nastavljaju svoj put, koji započinju s prethodnim albumom „Piše nam se dobro“. Kroz pesme se provlače motivi i iskustva iz života, okoline i društva, a pričaju nam o snazi, nemoći, pripadanju i otuđenju na samom rubu između poznate i nepoznate stvarnosti.

Od 2014. pa do danas, nakon mnogih promjena u postavi kroz koju su prošli razni eminentni muzičari, unatrag nešto više od godinu čvrstu postavu benda čine Damjan Babić (vokal, gitara), Vladimir Pejković (bas gitara, vokal), Sergej Sokolov (gitara) i Andrej Mladenović (bubnjevi, perkusije).

„Šta si to uradio?“ dostupan je po principu „plati koliko želiš“ na njihovoj bandcamp stranici, a koncertna promocija albuma očekuje nas 2. marta u beogradskom klubu Elektropionir.

Najnovije vesti

Izdvajamo