-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Conquering Lion objavili video za "Trickster's End"

Conquering Lion objavili video za “Trickster’s End”

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

conquering_lionMakedonski krosover sastav Conquering Lion objavio novi spot za pesmu “Trickster’s End“. To je drugi singl sa albuma “Revelation” objavljenog krajem prošle godine preko Password Production i Exit etiketa.

“Pesma ima oštru i jasnu poruku i neguje dinamičan i specifičan zvuk koji na najbolji način predstavlja ceo koncept Revelationa”, rekli su iz benda. “Video za Trickster’s End otkriće momente sa naših koncerata, putovanja, turneda itd. Snimanje na različitim lokacijama širom Balkana prošlo je glatko. Snimci su napravljeni u različitim zemljama poput Makedonije, Hrvatske, Albanije, Kosova i Crne Gore”.

Na albumu gostuju jamajčanski umetnik Donald Minoti i srpska pevačica Darka Rajić (ex ZAA). Sniman je u studiju MarryPhat u produkciji Ivice Jankulovskog, dok je mastering radio Francus Frederik Luno iz Web Cam Hi-Fi. U pitanju je treći album benda, naslednik “Know Your Wisdom” iz 2011. godine.

Bend u aprilu kreće na promotivnu evropsku turneju koja će obuhvatiti Austriju, Mađarsku, Slovačku, Češku, Poljsku, Nemačku i Holandiju..