-

Cardinal Point predstavlja prvi istoimeni singl sa albuma „Man Or Island“

Fluid Underground Cardinal Point Nula Dvorana Apolo Pančevo fotografije galerijaVranjski sastav Cardinal Point, nakon objavljenog povratničkog albuma, izdaje i istoimeni lyric video.

Pesma „Man Or Island“ izabrana je za lyiric video jer smatramo da reči pesme najsažetije obuhvataju ono što hoćemo da kažemo u celom albumu. Pored toga pesma je dinamična, energična i ima tog gruva koji predstavlja glavnu razliku između našeg prvog i drugog albuma, a da pritom doslednost southern/stoner/heavy rock-a ostane očigledna, navodi se u saopštenju.

Na dizajnu, animaciji i produkciji videa radio je Drain Hope iz Londona. Promocija albuma, a od sada i lyric videa, se nastavlja. Tako da u narednim vezanim vikendima bićemo ugošćeni u Kumanovu, Novom Sadu i Skoplju, dok se dogovori za evropsku turneju za narednu godinu odvijaju po planu.

U cilju što bolje promocije, bend je odradio i bogat merch. Svi zainteresovani koji žele sa podrže rad ovog sastava i naruče svoj primerak vinila, CD-a, kaseta i majice ili bedža mogu učiniti na ovom linku https://cardinalpoint.bandcamp.com/merch.

Najnovije vesti

Izdvajamo