fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona "Call Off The War" novi video spot Metalsteela

“Call Off The War” novi video spot Metalsteela

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Metalsteel-band

Kranjski bend Metalsteel objavio je svoj novi video za pesmu “Call Off The War“. Ova akustična balada nalazi se na njihovom posljednjem albumu “This Is Your Revelation“, koji je bio objavljen u ožujku putem izdavačke kuće On Parole Productions.

Pesma je emotivna balada, u kojoj svi članovi benda pridonose svoje vokalne dijelove i opisuje poslijeratne emocije. Bend je dobio brojne izvrstne kritike za svoje najnovije izdanje iz različitih dijelova svijeta. Mnogi glazbeni kritičari izpostavljaju baš “Call Off The War” kao posebnu stvar na albumu, zbog same atmosfere i nježnih emocija.

Metalsteel je slovenska heavy metal institucija sa vlastitim identitetom, koji kombinira sirovu agresiju sa melodijskim i progresivnih struktura. Njihova udarna vizija metala manifestira se na pet albuma, uključujući njihovo najnovije najžešće i sofisticirano izdanje “This Is Your Revelation”, za kojeg je mastering napravio Mika Jussila (Nightwish, Apocalyptica, Children Of Bodom, Amorphis) u Finnvox Studios u Helsinkiju.