Burning Circle objavili EP “Aral Sea”

Burning CircleRumski progressive metalci Burning Circle objavili su EP “Aral Sea” za online izdavačku etiketu SMP Music i možete ga besplatno preuzeti na sajtu Serbian-Metal.org.

EP je snimljen u studiju Revolver u Novom Sadu kod Dragana Panjaka, a miks i master potpisuje Ivan Ilić. Na njemu se nalaze četiri pesme: “March of the Righteous”, “Treasure in the Attic”, “Lullaby” i “Aral Sea”.

Sastav Burning Circle osnovan je 2006. godine u Rumi. Debi album “Ruins of Mankind” objavljuju šest godina kasnije za Miner Records. Album je vrlo dobro prihvaćen od strane slušalaca, medija, domaće i inostrane kritike i nominovan je za album godine na skoro svakom metal mediju u Srbiji, uključujući Radio Beograd 202.

U postavi Burning Circlea su pevač Aleksandar Stojković, gitaristi Nenad Veljović i Marko Veljković, klavijaturista Predrag Pavlović, basista Radomir Nikolić i bubnjar Nikola Jurišić.

Više informacija dostupno je na upravo redizajniranom zvaničnom sajtu benda (www.burning-circle.net), a kako sve to izgleda i zvuči, pogledajte u lyric videu za pesmu “March of the Righteous”.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde