Burning Circle objavili EP “Aral Sea”

Burning CircleRumski progressive metalci Burning Circle objavili su EP “Aral Sea” za online izdavačku etiketu SMP Music i možete ga besplatno preuzeti na sajtu Serbian-Metal.org.

EP je snimljen u studiju Revolver u Novom Sadu kod Dragana Panjaka, a miks i master potpisuje Ivan Ilić. Na njemu se nalaze četiri pesme: “March of the Righteous”, “Treasure in the Attic”, “Lullaby” i “Aral Sea”.

Sastav Burning Circle osnovan je 2006. godine u Rumi. Debi album “Ruins of Mankind” objavljuju šest godina kasnije za Miner Records. Album je vrlo dobro prihvaćen od strane slušalaca, medija, domaće i inostrane kritike i nominovan je za album godine na skoro svakom metal mediju u Srbiji, uključujući Radio Beograd 202.

U postavi Burning Circlea su pevač Aleksandar Stojković, gitaristi Nenad Veljović i Marko Veljković, klavijaturista Predrag Pavlović, basista Radomir Nikolić i bubnjar Nikola Jurišić.

Više informacija dostupno je na upravo redizajniranom zvaničnom sajtu benda (www.burning-circle.net), a kako sve to izgleda i zvuči, pogledajte u lyric videu za pesmu “March of the Righteous”.

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.