fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Bubnjarska radionica u petak u UK Parobrod

Bubnjarska radionica u petak u UK Parobrod

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Cedomir-Macura

Škola moderne muzike – MMI organizuje radionicu bubnja koja će se održati u Ustanovi kulture Parobrod 28. novembra u 17 časova. Ulaz na radionicu je besplatan.

MMI škola je nedavno krenula sa serijom muzičkih radionica koje se održavaju u Ustanovi kulture Parobrod. Ovo je peta u nizu radionica i posvećena je jednom od najstarijih muzičkih instrumenata – bubnju. Muzička škola MMI želi da besplatno omogući posetiocima da interaktivno učestvuju I pitaju predavače sve što ih zanima.

Posetioci će imati prilike da vide i čuju savete i iskustva najpoznatijih rok bubnjara koji su svojim radom obeležili rok kulturu u Srbiji u proteklih 20 i više godina. Predavači će govoriti o svojim počecima, o saradnji sa različitim muzičarima i bendovima, o ulozi bubnjara u bendu I još o mnogo čemu.

Na radionici će učestvovati poznati srpski bubnjari: Čedomir Macura (Bajaga i instruktori), Srđan Dunkić Džoni, (poznat po saradnji sa sastavima Leb i Sol, Vasil Hadžimanov bend…) i Milan Jejina Yeqy (Master blaster škola).