-

NaslovnaVestiVesti iz regionaBruce Dickinson dolazi u Zagreb

Bruce Dickinson dolazi u Zagreb

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u Zagrebu, ugostiće, 26. oktobra, pevača i frontmena grupe Iron Maiden, Brusa Dikinsona, koji će održati show “Veče sa Brusom Dikinsonom“, u sklopu promocije autobiografske knjige pod nazivom “What Does This Button Do?“.

Brus Dikinson jedan je od svetskih muzičara sa izuzetno zanimljivom životnom pričom.

Iako je najpoznatiji kao pevač i frontmen legendarnog heavy metal sastava Iron Maiden, Dikinson je i profesionalni pilot, voditelj, pivar, motivacioni govornik, filmski scenarista, pisac, radijski voditelj, TV glumac i mačevalac s međunarodnom sportskom karijerom.

Objavio je, 2017. godine,  autobiografiju pod nazivom “What Does This Button Do?”, koja je nedavno prevedena  i na hrvatski jezik, a koju promoviše u okviru dvočasovnog, interaktvinog show-a “Veče sa Brusom Dikinsonom“.

Program se sastoji iz dva dela. U prvom delu, Brus, na humorističan način, pripoveda o životu i daje satiričan pogled na vlastite životne uspone i padove. Na sebi svojstven način, prepričava anegdote iz svog života, a celu priču dopunjuje brojnim fotografijama iz raznih životnih faza, a slušaocima otkriva i nekoliko ekskluzivnih detalja koje nije želeo da otkrije u knjizi.

Drugi deo večeri, posvećen je obožavateljima, koji pevaču mogu da otvoreno postave pitanja, na koja će dobiti direktan odgovor ovog velikana.

Ulaznice po ceni od 190 do 390 kn, mogu se nabaviti na www.lisinski.hr ili na blagajni dvorane.