-

Brainswitch predstavili kontemplativni video za pjesmu „Psithurism Astronauts“

Brainswitch
Foto: Facebook

Mostarski post-metal kvintet Brainswitch počastio nas je s prekrasnim kontemplativnim video uratkom za jednu od pjesama s nedavno objavljenog albuma „Sun Worship Kingdom“ (Geenger Records). Radi se o kompoziciji „Psithurism Astronauts“, a osoba koja je osmislila i montirala video jest gitarist grupe Goran Tiro.

Bend objašnjava pozadinu pjesme ovim riječima: „Psithurism Astronauts“ govori o „love – hate“ odnosu kojeg imamo prema sredini u kojoj živimo. Postoji mnogo stvari u kojima ovdje možeš uživati i koje volimo, ali isto tako, postoji jaaako mnogo negativnih stvari koje te sputavaju i vuku nazad. Pjesma može biti poziv filozofu da dođe u taj grad da filozofira, da ne očajava, već da crpi sreću u nepokretu. Pjesma i spot govore o dualnosti, o mjestu koje se čini živo i sretno na svjetlu, a nepomično i sablasno u tami.“

Podsjetimo, album „Sun Worship Kingdom“ konceptualni je materijal od 10 pjesama povezanih zajedničkim tematskim okvirom utopijskog proživljavanja jedne generacije u distopijskom okruženju. Dostupan je klikom na https://gngr.space/082.

Najnovije vesti

Izdvajamo