-

Boris Štok pjeva „Voli me još ovu noć“ (video)


Obrada klasika grupe Denis & Denis „Voli me još ovu noć“ novi je singl Borisa Štoka, nakon sjajne suradnje s Yayom u pjesmi „Ove misli“.

Njegov odabir nije slučajan jer su upravo taj legendarni riječki bend bio pionir electro popa u kojem se Štok najbolje snalazi. U modernom aranžmanu, građenom s dosta elektronike, emocija i ekspresija vokala ipak su stavljene u prvi plan.

Prije nešto više od mjesec dana Boris Štok je najavio svoju solističku karijeru, a prethodni singl „Ove misli„, kao i nadolazeći „Voli me još ovu noć“ ono su što će za početak ponuditi publici, dok će album zaokružiti s nekoliko autorskih pjesama i zanimljivih obrada. Osim kao suosnivača i vokala grupe Quasarr s kojima je objavio tri izdanja, Štok surađuje i s mnogim glazbenicima poput Josipe Lisac, Mrleta & Ivanke, Marka Tolje, Zorana Predina i mnogih drugih, bilo kao pjevač, autor ili koautor tekstova.

O radu na singlu „Voli me još ovu noć“ Boris Štok kaže: „Htio sam eksperimentirati zvukom i pjesmi dati jednu drugačiju intepretaciju, ali zadržati sličan senzibilitet originalu. Ovo je moj hommage 80tim i tom zvuku“.

Režiser spota je Filip Filković Philatz, a spot možete pogledati i na našem portalu:

Najnovije vesti

Izdvajamo