-

Boris Štok ima novu pjesmu „Samo trag“

Nakon hvaljenog debitantskog albuma „Ispod kože„, koji je osvojio prestižnu glazbenu nagradu Porin u kategoriji „Najbolji album alternativne glazbe“, Boris Štok predstavlja novi singl i videospot „Samo trag„.

„Pjesma ‘Samo trag’ započinje priču o novom albumu. Htio sam novi zvuk i estetiku u produkcijskom smislu, ubaciti elemente gospela, drugačiju ritmiku, a opet zadržati prepoznatljiv senzibilitet vokala i melodije. Spot je režirala talentirana redateljica Marcella Zanki, a u njemu se pojavljuje i mlada splitska glumica Katarina Nikšić „, izjavio je Boris.

Marcella Zanki o snimanju spota i suradnji sa Štokom: „Kad sam dobila pjesmu od Borisa ‘odvrtilo’ mi se nekoliko scenarija u glavi, ali zajedničkom komunikacijom došli smo do zaključka da je ovo ipak ‘road movie’ atmosfera glazbenog spota. Zahvaljujući producentu Boži Žeravici i Davoru, koji posjeduje najfinije primjerke old timer automobila u Dalmaciji, napravili smo crno-bijelu ljubavnu priču između Borisa i karizmatične te iznimno talentirane glumice Katarine Nikšić. S Borisom je lako komunicirati i surađivati, jako je profesionalan i zna što želi. Cijeli ‘team’ na setu je bio na istoj valnoj duljini pa je samo snimanje bilo ‘easy’ i zabavno, bez nekih tenzija, osim malog straha od oluje koja nam je prijetila cijeli dan, ali nas je na kraju zaobišla. Boris je ‘hit maker’, ne sumnjam u uspjeh ove pjesme, kao i cijelog albuma.“

Uz rad na novom materijalu, Boris je koncertno izuzetno aktivan, a možete ga poslušati na idućim festivalima: 16. svibnja Zagreb Beer Fest, 22./23. Lipnja Citygroove festival u Crnoj Gori I 28./29. lipnja Fibra festival Split.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo