-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Bojana Vunturišević predstavlja novi singl "Kese etikete"

Bojana Vunturišević predstavlja novi singl “Kese etikete”

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Tri godine nakon izlaska poslednjeg albuma “Mladost”, nekadašnja frontmenka benda Svi na pod Bojana Vunturišević obradovala nas je novim singlom “Kese etikete” koji najavljuje dugoočekivani album “Daljine” koji će ugledati svetlost dana u aprilu pod etiketom Mascom Recordsa.

Album “Daljine” broji devet pesama, a “Kese etikete” predstavljaju maestralnu saradnju sa poznatom beogradskom dramaturškinjom Minjom Bogavac i gitaristom nekadašnjeg benda Svi na pod Ivanom Mirkovićem Bambijem koji na ovom albumu drži producentsku palicu.

Kese etikete provešće vas rolerkosterom od očaja do šopingholije i nazad. Ova pesma jedna je od prvih koja je nastala u stvaralačkoj avanturi koju danas zovemo Daljine. Tada smo bez sumnje znali da smo na pravom putu. Nekom čudnom matematikom ovo će biti naš prvi album, ali je zapravo ‘treća sreća’. Veoma mi je drago da ćemo se ponovo upoznati, izjavila je Bojana Vunturišević koja ovih dana najviše vremena provodi u jednom studiju nadomak Rudarsko – geološkog fakulteta gde sa Ivanom Mirkovićem Bambijem i Markom Miloševićem MKDSLom priprema prvi solistički koncert kojim najavljuje “Daljine” turneju.