-

NaslovnaVestiVesti iz regionaBogat muzički program jubilarnog Tabor Film Festivala

Bogat muzički program jubilarnog Tabor Film Festivala

Urban

Jubilarno 15. izdanje Tabor Film Festivala imaće bogat muzički program, a pored od ranije poznatih izvođača, poznat je i spisak bendova koji su prošli u drugi krug takmičenja za nastup na ovom događaju.

Ranije najavljeni izvođači koji će nastupati ovog leta u Desiniću su Urban & 4, Stray Dogg, Let 3, Antenat, My Baby, Stems, Žen, Kozmodrum, Oridano Gypsy Jazz Band, kao i Matija Dedić sa svojim performansom Matija svira Arsena.

Zna se i koji su to bendovi iz Hrvatske i Slovenije prošli u drugi krug takmičenja, a pet bendova koji na web stranici Muzika je Zvonko Radost skupi najviše glasova publike ući će u završni krug u kom će žiri odabrati pobednike i tako im omogućiti da budu deo muzičke ponude koja ove godine obuhvata više od 30 bendova, dj-eva i live actova. Za svoje favorite možete glasati do 7. maja, dok će pobednici biti proglašeni 16. maja

Izvođači iz Hrvatske su Achromatic Attic, From Another Mother, Harvo Jay, Lika Kolorado, Magnolija, Mamut, Mnogi Drugi, Mr. Albino, Ogenj, Pig Pop, Sexy Motherfuckers, Spleen G, Thee Melomen, The Yellow Buzz i Tyger Lamb.

Bendovi iz Slovenije su Akami, Djembabe, El Kachon, Generator, Haiku Garden, Katja Šulc, Kontradikshn, Lipstick Stain, Low Peak Charlie, MART, Menendes Brothers, Nesesari Kakalulu, Noctiferia, The Margins i Werefox.

Nakon što je u svega tri nedelje rasprodat kontigent super early bird karata, karte po ceni od 165 kuna u koje je uključen i kamp mogu se kupiti do 15. maja. Ovogodišnje izdanje Tabor Film Festivala održaće se od 6. do 9. jula.