fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Blues Rezervata objavili album "Evo ti ritam!"

Blues Rezervata objavili album “Evo ti ritam!”

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Blues rezervataNakon promo video singla “PunBlues Rezervata iz sve snage kreće u kampanju predstavljanja svog drugog studijskog izdanja “Evo ti ritam!”, praćenog sjajnim novim video klipom urađenim za pesmu “Bez dinara u džepu”.

Tri godine nakon izvrsno ocenjenog debitantskog ostvarenja „Kamen, duša, žica“ (Slušaj najglasnije), iz zvučne radionice kruševačkog garažnog bluz-rok trija Blues Rezervata stiže novo dugosvirajuće izdanje. Na albumu „Evo ti ritam!“ (Take It Or Leave It Records) je osam kompozicija snimljenih u sopstvenoj režiji u „Reservation Power“ studiju u Kruševcu.

Za razliku od alter uticaja koji se osećaju na prvencu, pred slušaocima je sada punokrvni rokenrol album, konkretnije odsviran i sa znatno direktnijim tekstovima, što dodatno pojačava minimalistička produkcija Nemanje Vidojevića, bubnjara grupe.

“Evo ti ritam!” je na kompakt disku,kao i na svim relevantnim digitalnim platformama, objavio najstariji srpski nezavisni izdavač, Take It Or Leave It Records iz Beograda. Autor dizajna sjajnog omota za disk je poznati rok muzičar Saša Ognjanović (Scarps, Katabazija, Yoda Ben Hur). Album možete preslušati na Deezeru.

Album je sniman tokom čitave 2015. godine, a nakon singla „Pun“, koji je najavio izdanje, stiže nam i prvi oficijelni video grupe, za pesmu „Bez dinara u džepu“, koji je režirao Vladica Radojević, pevač i gitarista benda, a snimio i montirao Davor Ristić, uz asistenciju Slobodana Todorovića.