-

“Black Porsche” novi je singl Mary May

Mary May

“Black Porsche” novi je, ujedno i posljednji singl Mary May kojim predstavlja koncertni album “Things You Can’t Put Your Finger On / Live” snimljen na nastupu održanom u zagrebačkoj 1. Gimnaziji krajem 2019. godine.

Live album donosi proširenu verziju hvaljenog prvijenca „Things You Can`t Put Your Finger On“ snimljenog uživo iz jednog pokušaja prenoseći energiju benda direktno u audio zapis. Prije pjesme “Black Porsche” Mary je izbacila singlove “Save Your Prayers” i “Grpwn Girl” koje je izvela s bendom u sastavu Luka Čapeta na gitari, Borko Rupena na bubnjevima, Marko Ferlan na kontrabasu i Marin Živković na saksofonu.

Ekipa koja je zaslužna za nastajanje ovih audio i video materijala predvođena je umjetničkim direktorom Krešimirom Katušićem, iskusnim tonskim snimateljem Hrvojem Nikšićem iz Kramasonik studija, šefom mixa i mastera Lukom Čabom iz Soundbrick studija te glazbenim producentima Lukom Čapetom i Petrom Milićem. Za video je odgovorna Hommage produkcija iz Zagreba.

Album objavljuje boutique diskografska kuća Pass The Hat Records koju obilježava izdavanje upravo “one take” snimljenih albuma, a ovo im je nakon Reel Problemsa i Duetta Chapetlewsky treći album u nizu. Izdanje dolazi u obliku dvostruke vinil ploče koju se online može naručiti preko webshopa Pass The Hat Records. Također, dostupna je za prodaju i u prodavaonicama Menart-a i Karma vinil record shopa te za slušanje na Bandcampu Pass The Hat Recordsa.

Najnovije vesti

Izdvajamo