-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Bezbeli Apstraklije i Srđan Gino Jevđević predstavljaju novi video spot

Bezbeli Apstraklije i Srđan Gino Jevđević predstavljaju novi video spot

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.

bezbeli-apstraklijeSarajevski teferidž punk poznat kao Bezbeli Apstraklije i Kultur Shock guru Srđan Gino Jevđević predstavljaju novu pjesmu pod nazivom “Razbataljon”.

Razbataljon može biti svatko. Dovoljno je da imate za cilj razbataliti svaki bataljon. Uvijek originalni, ovom suradnjom i video spotom pokazuju da domaća i regionalna glazbena scena ne mora uvijek biti jednosmjerna.

Autor spota je Berin Tuzlić, za montažu je zadužen Sanel Preljević, a muziku potpisuje Haris Ljumanović u produkciji Pixel Sarajeva. Da je tandem Berina Tuzlića i Harisa Ljumanovića uspješan pokazuje i niz animiranih filmova na kojima rade. Također, nije nepoznata suradnja Berina Tuzlića s grupom Kultur Shock. Osim što je radio na njihovom spotu za pjesmu “Country Mohammed” i “Soldier Of Misfortune” surađivali su i na projektu za spot snimljen u Domu mladih u Sarajevu.

Poslije mini turneje po Makedoniji Bezbeli Apstraklije se pripremaju za svirke u Podgorici i Novom Mestu koje su zakazane za 17. i 26. ožujak. Osim toga, novi album “Suza suzu stiže” samo što nije vani.