fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Beogradski sastav Moreuz objavio pesmu "Lidija"

Beogradski sastav Moreuz objavio pesmu “Lidija”

MoreuzČlanovi beogradske rok grupe Moreuz najavljuju nove aktivnosti u 2020. godini, a prva je sveže objavljeni singl za pesmu “Lidija” koja će u skorijem periodu dobiti i prateći spot.

Za miks pesme zadužen je Matej Zec iz Rijecke grupe LET 3. ’’Lidija’’ je drugi singl koji je objavljen, a koji će se naći na drugom albumu Moreuza koji možemo očekivati krajem 2020. Podsećanja radi, u avgustu 2019. Moreuz je objavio spot za pesmu ‘’Tamni grad’’ koja je prvi singl sa najavljenog drugog albuma. Režiju je poptisala mlada i talentovana beogradska reziserka Marija Spasić. U martu 2017. grupa je objavila debi album ‘’Moreuz’’ za izdavačku kuću Odličan Hrcak. Za 5 pesama sa ovog albuma urađeni su spotovi, a najzapaženija pesma sa ovog albuma je ‘’Kako to da’’ koja je osim preko elektonskih medija, značajnu minutažu dobila i na regionalnim radio stanicama. Publicitetu pesme je doprineo i prateci spot u kojem bend postovanje prema lepoti ženskog tela iskazuje kroz akt prelepe devojke.
Pored ‘’Kako to da’’ urađeni su i spotovi za pesmu “Sve što imaš daj mi”, “Ugriz đavola”, “Marta” i “U živom pesku”, a spot za pesmu ‘’Sve što imaš daj mi’’ članovi benda predstavljaju kao omaž životu, ljubavi i lepoti stvaranja prikazan kroz autenticnu priču o beskućnicima. Osim novih pesama Moreuz za 2020. godinu najavljuje i mnogo koncertnih aktivnosti, navodi se u saopštenju.

Najnovije vesti

Izdvajamo