-

Bend Zona Iskljuchenja predstavio novi spot i pjesmu

Zona_iskljucenja

Zona Iskljuchenja je bosanskohercegovačka rock grupa nastala 1995. godine u Goraždu. Posljednji studijski album objavili su krajem 2016. godine, a ove godine najavljuju novi.

Novi video singl zove se “Ne brini“ i snimljen je u Pavarotti Recording Studio u Mostaru, dok mastering i post-produkciju potpisuje Marin Mestrović. Autor video spota je Nihad Gluščić – Kruger, inače bivši gitarist benda.

„Za raju, za naše fanove napravili smo jednu baladu jer se to od nas očekuje odavno i sačekali smo 14. februar kao dobar datum za zaljubljene parove, jer se radi o ljubavnoj pjesmi. Pjesmu smo snimali u Mostaru, a video je snimljen na nekoliko lokacija, između ostalih u Sarajevu i naravno na festivalu prijateljstva u Goraždu. Snimili smo dva singla, pjesmu „Ne brini“ i „Huzur“ a video za drugi singl ćemo najvjerojatnije objaviti već u martu“, kaže Bešlija.

Radi se o rock baladi i prvom od dva singla koje Zona Iskljuchenja namjerava promovisati do kraja proljeća, kao najavu četvrtog studijskog albuma.

Najnovije vesti

Izdvajamo