-

Bend The Bite objavio spot za pesmu „Change“

Bite

Beogradski bend The Bite objavio je video spot za pesmu “Change” sa svog drugog studijskog albuma “Chains” objavljenog krajem 2019. godine.

Bend je objavio “Chains” objavio pre godinu dana. Snimanje videa za pesmu “Change” bilo je u planu još tada, ali okolnosti im, kao ni bilo kom muzičaru na planeti, nisu išle na ruku. Pandemija ih je zatekla na samom početku promocije albuma, otkazali su mnogo nastupa i odložili mnogo ideja koje su imali za ovo izdanje, ali ističu da je svaki trenutak dobar za pesmu kakva je ova, jer, iako je pisana u nekim drugim okolnostima, sada je još aktuelnija.

„Postali smo površni i više nego ikad podložni (lošem) uticaju medija i društvenih mreža. Laki na rečima koje plasiramo online, teški na delima koja imaju smisla. Svako mišljenje koje nije naše je pogrešno, svaka ideja koja može da odvede ka boljem ima manu. Okolnosti u kojima živimo daleko su od onoga što želimo i mislimo da zaslužujemo, ali uvek nam je neko drugi kriv što je to tako“objašnjava bend i dodaje da je situacija u kojoj se svet našao ove godine sve to samo pojačala: „Otuđeniji smo, besni, psihički iscrpljeni, zbunjeni onim što se dešava i uplašeni od onog što nam budućnost nosi. Promene koje nam se nameću nas sada žuljaju, ali vrlo brzo će početi ozbiljno da bole. Zato pesma ‘Change’ nosi možda i najvažniju poruku ovog albuma – promena je u vašim rukama!“

 

Najnovije vesti

Izdvajamo