Bend Pajperov smijeh objavio spot u saradnji sa mladom vizuelnom umjetnicom

Alternativni rok bend Pajperov smijeh iz Banjaluke predstavio je video-spot za numeru “Svjetla su daleka“, koja se našla na nedavno objavljenom maksi singlu “MoStar Trek”.

Iako bend postoji već 13 godina, riječ je o njihovom prvom spotu u karijeri, čiju režiju potpisuje mlada vizuelna umjetnica Tajana Dedić Starović. Po Tajaninim riječima, do saradnje je došlo nakon što su članovi benda Pajperov smijeh pogledali njen kratki film “Šljiva u novembru”.

Inače, pored numere “Svjetla su daleko” na maksi singlu “MoStar Trek” nalazi se i pjesma “Zupčanik”, a obje su snimljene u studiju Muzičkog centra “Pavarotti” u Mostaru. Podsjećamo, Pajperov smijeh je snimanje dobio kao nagradu za osvojeno prvo mjesto na trećem izdanju mostarske gitarijade “Na putu za jug”.

Takođe, Pajperov smijeh će 5. decembra održati samostalni koncert u K.S.E.T. pabu u Banjaluci i tom prilikom će predstaviti dvije nove pjesme, sviraće i stare materijale, ali i najnovije numere, koje će se naći na nadolazećem albumu benda.

Grupa Pajperov smijeh je nastala 2005. godine, a čine ga Mirko Ponjević (vokal), Ljubiša Ćetojević (bubanj), Karlo Tomić (bas), Srđan Ivanković (gitara) i Dane Marjanović (gitara/prateći vokal). Do sada su objavili album “Od sjene do sunca” i EP “EPP”.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde