Bend Ogenj predstavio novi singl

Foto: Petra Travinić

Hej, haj” pjesma je koju koncertna publika benda Ogenj već jako dobro zna, a sada ju predstavljaju kao novi božićni singl.

Godina 2018. za Ogenj je bila svojevrsna prekretnica, objavljen im je prvi album “Domaj” u izdanju Dancing Beara. Do sada objavljeni singlovi “Lepa Mara”, “Hote, hote” i “Ljubaf na najjakše” su dobro zastupljeni u radijskom eteru, ali i sjajno prihvaćeni od publike, održali su brojne odlično posjećene koncerte, a potom će ostat zabilježena i po odlasku basiste Nikole Terzića i violinistice Tare Knežević. Promjene nikada nisu lagane i neizostavno donose nešto novo, a u Ogenj slučaju to su novi članovi Borna Ilić na bas i Luka Iverac koji uz violu svira još nekoliko instrumenata. Osim tog, bend sada otvara novu glazbenu priču koja će neupitno pridonijeti njihovoj raznovrsnosti.

Singl “Hej, haj” snimao je Ante Prgin Surka, a miks i mastering potpisuje bubnjar Denis Kuzel. Tekst i glazbu za pjesmu napisao je Tomislav Mihac Kovačic, aranžaman su zajednički odradili svi članovi benda Ogenj, dok je Miro Gugić režirao animirani video koji prati ovu vatrenu božićnu pjesmu.