-

Bend Nemir objavio prvi video spot za pesmu „Svet“

Bend Nemir iz Novog Sada predstavio je svoj prvi video spot za pesmu „Svet“.

Po rečima članova benda u njega je uloženo minimum materijalnih sredstava, a maksimum dobre volje i truda. Za kameru i montažu je bio zadužen Lazar Milošević, dok su koreografiju koja je u njemu predstavaljena, osmislili i otplesali Sara Milačić i Nikola Subotić.

Nemir je sa radom počeo 2014. godine. Premijernu svirku održali su krajem prošle godine u novosadskom klubu Rock House II, a sledeću u Firchie Think Tank studiju. Kritike koje su tom prilikom dobili od velikog broja kolega muzičara, bile su i više nego pozitivne.

Dalji planovi benda su još jedan video spot, ovaj put za pesmu „Zlato“, koja je, kako kažu stilski potpuno drugačija od pesme „Svet“, te nastavak sa svirkama i nastupi na festivalima.

„Imamo poprilično skroman cilj (ali možda i dosta težak zadatak) „,  vratiti ljude u klubove, na svirke autorskih bendova, gde će moći bez ikakvog bunta i tenzije jednostavno uživati u muzici. Ideja je oživeti rock & roll scenu u zemlji, bez klanova, komercijalnih motiva… Samo muzika.“, izjavio je Željko Krstanović, bubnjar u bendu.

Pored njega, Nemir čine i Dragana Keller – vokal, Miroslav Bjeletić – gitara, Zlatko Ljubović – gitara i Milan Krklješ – bas gitara.

Najnovije vesti

Izdvajamo