Bend Majdan objavio debi album

Majdan Feedback NišČetvorica momaka koji su se pre godinu i po dana okupili sa željom da prave autorsku muziku, ostvarili su jedan od svojih ciljeva – pre nekoliko dana izašao je njihov debi album “Minimum sličnosti, minimum razlike”. Zvuk niškog benda Majdan je, kako kažu, mešavina žanrova koje muzičari inače slušaju, a narednih meseci publika će moći da čuje šta su pripremili za svoj prvenac.

Vokali i gitaristi benda Majdan su Nemanja Erić i Luka Nikolić, bas gitaru svira Luka Novaković, a za bubnjevima je Milan Stojiljković. Okupili su se 1. aprila prošle godine, a ističu da im je otpočetka cilj bio da prave svoju muziku.

Još decembra su ušli u studio i počeli da rade na albumu koji je pre nekoliko dana objavljen. “Minimum Sličnosti, Minimum Razlike predstavlja mešavinu žanrova koje mi slušamo i iz kojih crpimo inspiraciju. U narednom periodu, bend će koncertno promovisati album širom Srbije, koji je izašao 1. novembra u izdavaštvu muzičke kuće Metropolis iz Beograda. Od bitnijih nastupa bismo izdvojili koncerte 30. novembra u beogradskom Elektropioniru sa bendom Organizam i 18. januara 2019. u niškom Feedbacku, takođe sa istim bendom” – navode u bendu.

Ovaj mladi niški bend je publika u Nišu već mogla da čuje, jer su pre nekoliko meseci bili predgrupa na koncertu grupe Artan Lili,svirali su i na jednoj od bina na Nišvilu, kao i na festivalu PozitivNI. Svirali su i na Kuršumlijskoj gitarijadi, a nakon novog albuma pred njima je još koncerata i nastupa na kojima će se predstaviti publici.

Album možete čuti na internet platformama Deezer i Bandcamp a uskoro će izaći i fizičko izdanje.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde